eur:
393.21
usd:
362.73
bux:
73164.07
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf
http://i38.tinypic.com/2wq4jeo.jpg
Nyitókép: cmcderm1/Getty Images

Nagy a gond a magyar női vízilabda-válogatott egyik ellenfelénél

A magyarokkal azonos csoportban szereplő ausztrál női vízilabda-válogatott öt tagja is koronavírusos a párizsi olimpián.

Anna Meares csapatvezető szerdán közölte, mindenkit teszteltek a csapatban, és kedden nőtt két fővel a fertőzöttek száma.

„Ma délután is van edzés, és ha az öt játékos eléggé jól érzi magát, akkor tud edzeni az előírt protokollnak megfelelően. Viselik a maszkjukat, a többiektől elkülönítve végzik a dolgukat, nem mennek be a nagy tömeget vonzó helyekre és az edzőtermekbe sem” – mondta Meares.

Hozzátette: a Covidot nem kezelik másként, mint bármely más légúti megbetegedést, de tudni akarják, hogy a protokoll működik, és a betegségek kezelése és minimalizálása minden olimpia szerves része.

A magyarok augusztus 4-én 14 órakor találkoznak az ausztrálokkal.

Címlapról ajánljuk
Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat szerda este, ezzel eldőlt, hogy az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. A központi ponthatárváró rendezvény Debrecenben volt, de Budapesten és számos más nagyvárosban is szerveztek hasonló Pont Ott Partit.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×