eur:
389.29
usd:
362.56
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Instagram/Dzsudzsák Balázs

Dzsudzsák Balázs páholyból nézi a vb-döntőt

Futballsztárokkal fotózkodhat, napok óta Katarban van.

A néhány hete 109 meccsével válogatottsági rekorderré váló magyar sztár a két elődöntőre, a bronzmeccsre és a döntőre utazott Katarba. Kevin Kurányival „mozog együtt”, a magyar felmenőire is büszke volt német válogatott futballista a Dinamo Moszkvánál volt Dzsudzsák csapattársa, azóta barátok – mondta Dzsudzsák a Nemzeti Sportnak.

Sztárokkal is találkozik, többek között Didier Drogba elefántcsontparti, Wesley Sneijder holland, Claude Makélélé francia, Luís Figo portugál, Francesco Totti olasz legendával látható az elmúlt napokban közzétett képeken.

Bár még aktív játékosként a pályára lépése nem került szóba, a többiek invitálására a döntő hetének szünnapjain rendezett FIFA Legends' Cup, azaz a meghívott legendák tornájának csütörtöki játéknapján is ott volt (barátja, Kevin Kurányi itt sajnálatos térdsérülést szenvedett), és mint mondta, a hotelben, ahol lakik, szinte minden négyzetméteren világhírű labdarúgóba botlik az ember.

Dzsudzsák Balázs a hátralévő két mérkőzést az Hublot cég páholyából nézi majd meg, mint a svájci óramárka hivatalos magyarországi nagykövete.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×