eur:
393.37
usd:
362.02
bux:
73298.41
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Nyitókép: Instagram/Dzsudzsák Balázs

Dzsudzsák Balázs páholyból nézi a vb-döntőt

Futballsztárokkal fotózkodhat, napok óta Katarban van.

A néhány hete 109 meccsével válogatottsági rekorderré váló magyar sztár a két elődöntőre, a bronzmeccsre és a döntőre utazott Katarba. Kevin Kurányival „mozog együtt”, a magyar felmenőire is büszke volt német válogatott futballista a Dinamo Moszkvánál volt Dzsudzsák csapattársa, azóta barátok – mondta Dzsudzsák a Nemzeti Sportnak.

Sztárokkal is találkozik, többek között Didier Drogba elefántcsontparti, Wesley Sneijder holland, Claude Makélélé francia, Luís Figo portugál, Francesco Totti olasz legendával látható az elmúlt napokban közzétett képeken.

Bár még aktív játékosként a pályára lépése nem került szóba, a többiek invitálására a döntő hetének szünnapjain rendezett FIFA Legends' Cup, azaz a meghívott legendák tornájának csütörtöki játéknapján is ott volt (barátja, Kevin Kurányi itt sajnálatos térdsérülést szenvedett), és mint mondta, a hotelben, ahol lakik, szinte minden négyzetméteren világhírű labdarúgóba botlik az ember.

Dzsudzsák Balázs a hátralévő két mérkőzést az Hublot cég páholyából nézi majd meg, mint a svájci óramárka hivatalos magyarországi nagykövete.

Címlapról ajánljuk

Rajtaütés Németországban: iszlám központokra csapott le a rendőrség több tartományban is

Az önálló tartománynak számító Hamburgban és több más németországi tartományban radikálisnak tartott iszlám központokat kutatott át a rendőrség. A hatósági razziákra a hajnali órákban került sor, ezúttal is Nancy Faeser belügyminiszter utasítására. Hasonló országos rajtaütés volt tavaly novemberben is. Az egyesületeket a terrorizmus támogatásával, illetve alkotmányellenes tevékenység folytatásával gyanúsítják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.24. szerda, 18:00
Perlusz László
a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×