eur:
394.56
usd:
369.8
bux:
65127.71
2024. április 19. péntek Emma
Moszkva, 2018. június 17.Joachim Löw német szövetségi kapitány az oroszországi labdarúgó-világbajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Németország – Mexikó mérkőzés előtt a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. június 17-én. (MTI/EPA/Felipe Trueba)
Nyitókép: Felipe Trueba

Megtartják szövetségi kapitányukat a vb-n kibukott németek

A német szövetség bizalmat szavazott Joachim Löwnek.

A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) elnöksége úgy döntött, hogy további bizalmat szavaz Joachim Löw szövetségi kapitánynak annak ellenére, hogy a válogatott címvédőként már a csoportkör után búcsúzott az oroszországi világbajnokságtól.

A DFB vezetőségi tagjai pénteken telefonos konfereciabeszélgetést folytattak, s végül egyhangúlag - ellenvélemény nélkül - kinyilvánították: azt szeretnék, ha

az 58 éves tréner kitöltené 2022-ig szóló szerződését.

A csütörtöki hazaérkezést követően Reinhard Grindel DFB-elnök arról állapodott meg a szakemberrel - aki 2006 óta irányítja a csapatot -, hogy néhány nap múlva ülnek le beszélni egymással a folytatásról. A kiesését a felelősséget magára vállaló Löw még nem nyilatkozott a maradását vagy távozását illetően. Az érintettek a jövő héten ülnek le tárgyalni, s azután hirdetik ki a végső döntést.

A Nationalelf három ponttal utolsó lett csoportjában, és története során először már a csoportkör után búcsúzott a vb-től.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×