eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Kazany, 2018. június 26.Joachim Löw szövetségi kapitány a német futballválogatott kazanyi edzésén 2018. június 26-án. Németország másnap Dél-Korea ellen játszik az oroszországi labdarúgó-világbajnokság F csoportjának harmadik fordulójában. (MTI/EPA/Robert Ghement)
Nyitókép: Robert Ghement

Napokon belül eldőlhet Löw sorsa

A következő napokban születhet döntés Joachim Löw szövetségi kapitány jövőjéről azt követően, hogy a német válogatott címvédőként már a csoportkör után búcsúzott az oroszországi labdarúgó-világbajnokságtól.

Sajtóinformációk szerint Reinhard Grindel, a Német Labdarúgó Szövetség elnöke a kiesést követően, szerda este arról állapodott meg a szakemberrel, hogy némi gondolkodás után, "néhány nap múlva" ülnek le beszélni egymással a folytatásról.

A Nationalelf utolsó mérkőzésén 2-0-ra kikapott Dél-Korea csapatától, s így - története során először - már a csoportkör után búcsúzott a vb-n. A kazanyi meccs után Löw - aki 2006 óta irányítja a csapatot - nem kívánt azonnali döntést hozni arról, hogy megy vagy marad.

"Túl korai erre a kérdésre válaszolni, most szükségünk van néhány órára, hogy kitisztuljon a kép" - fogalmazott az 58 éves tréner, aki hangsúlyozta: a történtekért őt terheli a felelősség, amit vállal is.

A német válogatott csütörtökön délután utazik haza Moszkvából.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×