eur:
393.75
usd:
365.31
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Verrasztó Dávid: Most muszáj egy kicsit nyugodtabban gondolkodni

Verrasztó Dávid: "Most muszáj egy kicsit nyugodtabban gondolkodni"

A tavaly augusztusi riói mélypontja után nagyon örült a szurkolók szeretetének Verrasztó Dávid.

Verrasztó Dávid: Most muszáj egy kicsit nyugodtabban gondolkodni

„Letisztult az élmény. Még a hatása alatt vagyunk, mindannyian próbáljuk még egy kicsit élvezni.”

Azzal azonban a BVSC világbajnoki ezüstérmes úszója még nem foglalkozik, mit rontott el vagy hogyan lehetett volna jobban úszni.

„300 métertől arra figyeltem, hogy bejöjjek másodiknak, addig ugyan reménykedtem, de tudtam, nem tudok küzdeni az aranyért, utána az ezüst volt a cél.”

Tavaly megosztó személyiség volt – vélekedett Verrasztó Dávid, de örül, hogy most mindenki egy emberként szurkolt neki. A BVSC világbajnoki ezüstérmes úszója kiemelte, jó döntés volt, hogy csak egy számban indult.

„Van, amire elégtételt jelent ez az ezüst, de van, amit nem lehet pótolni. Kicsit nehezebben dolgozom fel a dolgokat, de nem hiszem, hogy ez probléma.”

Szoba- és versenyzőtársáról, régi barátjáról, Kozma Dominikról Verrasztó Dávid elmondta, most ő tudta megmutatni, hogy ketten együtt

„nem egyszerű esetek”.

Bár különböző a személyiségük, életük végéig lesz bennük valami közös – vélekedett a BVSC világbajnoki ezüstérmes úszója.

A következő időszakról szólva kiemelte, nem kell elkapkodni a „hogyan tovább”-ot, jövőre csak augusztusban van Európa-bajnokság.

„Most muszáj egy kicsit nyugodtabban gondolkozni.”

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×