eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Hosszú Katinka: ezt nem lehet szavakba önteni

"Nem nagyon lehet szavakba önteni, milyen a dobogó tetején állni, nem lesz még egyszer ilyen érzés egy versenyszám után, ilyen ünneplés. Próbálom kiélvezni minden pillanatát. Az elején talán egy kicsit teher volt, de most már vissza fogjuk sírni ezeket a pillanatokat" - mondta Hosszú Katinka a 200 háton megnyert ezüstérmével a kezében.

"Tovább akarok fejlődni háton is, ez az első egyéni csúcsom a vb-n, és ez biztató a holnapi 400 vegyes előtt. Végre össze tudtam rakni az úszásomat. Ez azt mutatja, hogy jó formában vagyok, noha ez már a hatodik nap volt. Jó irányban vagyunk. Szeretnék Tokióra felkészülni. Azon vagyok, hogy még jobb legyen a hátúszás is" - mondta a vb-n már három érmet szerző úszónő, és beszélt a vasárnapi 400 vegyes esélyeiről is: "Lesz, ami lesz, van már három érmem. Biztos, hogy nagy küzdelem lesz. Van több versenyző, aki eddig pihent, csak erre készült, de én is jó formában vagyok, és kíváncsi vagyok, mire leszek képes."

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×