eur:
395.31
usd:
372.42
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Lemaradtak a döntőről a szinkronugró lányok

Lemaradtak a döntőről a szinkronugró lányok

A Fazekas-Gondos Flóra, Kormos Villő kettős 237.54 ponttal zárt, amivel a 17. helyen végzett a 3 méteres szinkronugrás selejtezőjében, és nem jutott be a döntőbe.

A 4. és az 5. ugrás nem sikerült jól az idei Eb-n hetedikként záró versenyzőknek, így végeztek a mezőny végén a litván és az új-zélandi páros előtt.

Lemaradtak a döntőről a szinkronugró lányok

Lemaradtak a döntőről a szinkronugró lányok

Az élen a Csang Ja-ni, Si Ting-mao kínai páros végzett 320.4 ponttal. A második helyre a kanadai Jennifer Abel, Melissa Citrini Beaulieu duó került (306,6 pont), míg a dobogó harmadik fokára kicsivel lemaradva az orosz Nagyezsda Bazsina, Krisztina Klinyih kettős került (304,8 pont).

  • A 12-es finálét 16 órától rendezik.
  • A két magyar versenyző csütörtökön a 3 méteres műugrásban indul.
  • Kormos Villő kedden toronyugrásban is indul.

Kormos Villő a viadal után az M4-en elmondta: "sajnálom, hogy rontottam, mostanában jól ment az ugrás. Az Eb-n pont ugyanezt az ugrást, majdnem pont ugyanígy rontottam el. De hatalmas élmény volt itt versenyezni, szuper volt a szurkolás, az első ugrást majdnem megkönnyeztem".

Fazekas-Gondos Flórának is hatalmas élmény volt a verseny, élete egyik legfelszabadultabb viadala volt. "A 2010-es Eb-n még ifi koroszályban indultam, és nagyon izgultam, de most nyugodtabban, felszabadultabban tudtam versenyezni" - mondta az M4-nek, hozzátéve, hogy köszönik, hogy ennyi magyar ment el a versenyre szurkolni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×