eur:
396.85
usd:
371.26
bux:
71013.43
2024. június 27. csütörtök László
Szoboszlai Dominik (k) a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 2. fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzés előtt a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 19-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor is kommentálta a németek elleni vereséget

A közösségi oldalán osztotta meg gondolatait.

A magyar válogatott (több vitatott játékvezetői ítélettel tarkított mérkőzésen) 2-0-ra kikapott Németországtól a Labdarúgó Európba-bajnokság A csoportjának szerdai mérkőzésén, és így matematikai esélye van a továbbjutásra, ha vasárnap este legyőzi Skóciát.

A magyar miniszterelnök a Facebookon kommentálta az eredményt: "Jön Skócia, csak a becsület", írta a válogatottat ábrázoló fotó mellé, amelyen az a felirat szerepel, hogy "Megmutattuk, miért vagyunk itt".

Címlapról ajánljuk
Kiesett a magyar labdarúgó-válogatott
táblázat

Kiesett a magyar labdarúgó-válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán kiesett a németországi Európa-bajnokságon, mivel a csoportkör végén a harmadikok tabelláján a nyolcaddöntőről éppen lemaradó ötödik helyen zárt.

A magyar menekültpolitika mintaként szolgál Ausztria számára a legesélyesebb kancellárjelölt szerint

Követendő példaként, mintaként említette Magyarország menekültpolitikáját Ausztria számára az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, Herbert Kickl. A radikális jobboldali párt három hónappal az osztrák parlamenti választások előtt jelentős fölénnyel vezeti pártok népszerűségi listáját.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×