eur:
396.91
usd:
371.29
bux:
71013.43
2024. június 27. csütörtök László

A holland tévé képei mutatják: Gündogan szabálytalanul lökte Willi Orbánt, Emre Can kezezett

Az X-re feltöltött kép, amelyet a holland televízió, a NOS közvetítéséből vágtak ki, jól mutatja: Ilkay Gündogan nem vállal lökte meg Willi Orbánt, s főleg nem a magyar védő vállát érte el. Emre Can pedig kezezett az utolsó percekben.

Ettől függetlenül felróható, hogy a jelenet helyszínétől a magyar tizenhatos vonala felé álló játékostársak, Szoboszlai Dominik és Bolla Bendegúz miért fordultak előre a szabálytalanságot jelezve, miért nem azonnal indultak a labdáért. Értékes másodperceket veszítettek ezzel.

A kép forrása: X / Referees Robbing
A kép forrása: X / Referees Robbing

Ugyancsak ez a forrás emeli ki, hogy Emre Can kezére pattant a labda a hosszabbítás perceiben, mégsem ítélt Danny Makkelie büntetőt a magyar csapat javára.

Felvetődik a kérdés: van-e egységes bíráskodás? Ha a Szlovákia–Belgium mérkőzésen a VAR és a technika elvette Lois Openda kezezése miatt a belgák, illetve Romelu Lukaku gólját, itt miért nem született ítélet?

A kép forrása: X / Referees Robbing
A kép forrása: X / Referees Robbing

A vitatható játékvezetői ítéletekről Marco Rossi is beszélt a mérkőzés utáni interjúban.

A meccs legjobbjának választott és a második gólt szerző Ilkay Gündogan szerint nem történt szabálytalanság a Rossi által kifogásolt első találatnál, amikor ő ütközött Willi Orbánnal.

„Meglepődtem, hogy egyáltalán visszanézték. Elég sokat játszottam Angliában, ott mindenki röhögött volna, ha ezt a gólt elveszik” - mondta az FC Barcelona középpályása.

Címlapról ajánljuk
Kiesett a magyar labdarúgó-válogatott
táblázat

Kiesett a magyar labdarúgó-válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán kiesett a németországi Európa-bajnokságon, mivel a csoportkör végén a harmadikok tabelláján a nyolcaddöntőről éppen lemaradó ötödik helyen zárt.

A magyar menekültpolitika mintaként szolgál Ausztria számára a legesélyesebb kancellárjelölt szerint

Követendő példaként, mintaként említette Magyarország menekültpolitikáját Ausztria számára az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, Herbert Kickl. A radikális jobboldali párt három hónappal az osztrák parlamenti választások előtt jelentős fölénnyel vezeti pártok népszerűségi listáját.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×