eur:
393.46
usd:
367.94
bux:
66254.24
2024. április 24. szerda György
ROME, ITALY - JUNE 10: Roberto Mancini, Head Coach of Italy gives his team instructions during the Italy Training Session ahead of the UEFA Euro 2020 Championship Group A match between Turkey and Italy at Olimpico Stadium on June 10, 2021 in Rome, Italy. (Photo by Andrew Medichini - Pool/Getty Images)
Nyitókép: Andrew Medichini - Pool

Koronavírusos fertőzések miatt változtatott programján az olasz válogatott

Online tartotta pénteki sajtótájékoztatóját az Eb-döntőre készülő olasz labdarúgó-válogatott, miután a nemzeti csapatot követő újságírók közül háromnak pozitív lett a koronavírus-tesztje.

A Covercianóban, az Olasz Labdarúgó-szövetség edzőtáborában tartott sajtótájékoztatón nem vehettek részt újságírók. A Calciomercato.com szerint ennek az az oka, hogy a keddi Spanyolország elleni meccsről is tudósító újságírók megfertőződtek. Közülük egy hazatért karanténba.

A beszámolók szerint az olasz keret nincsen veszélyben, részben azért, mert a torna előtt mindenkit beoltottak, részben pedig azért, mert fizikailag nem találkoztak a pozitív tesztet produkáló újságírókkal.

A Squadra Azzurra szombat délelőtt 11 órakor repül Firenzéből a Londonhoz közeli Luton repülőterére. Roberto Mancini és egy játékos vesz majd részt a mérkőzés előtt egy nappal kötelező sajtótájékoztatón 17.15-től, majd a csapat edz a Tottenham Hotspur edzőközpontjában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×