eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Játékosok a holland labdarúgó-válogatott edzésén a Puskás Ferenc Arénában 2021. június 26-án. A holland válogatott Csehország ellen Budapesten lép pályára a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

"Cesko, do toho!" - így szól az esti buzdítás a Puskásban

Hollandia-Csehország Eb-nyolcaddöntővel búcsúzik a labdarúgó-Eb Budapesttől.

Az este 6 órától rendezendő holland-cseh nyolcaddöntővel a magyar válogatott után Budapest számára is véget ér a 2021-re halasztott labdarúgó-Európa-bajnokság.

Budapest utcáin már szombat óta számos holland és cseh szurkolót lehet látni, aki meg akarja érteni őket a "legszükségesebb szinten", annak segítünk - illetve minden olyan drukkernek, aki magyarként egyik vagy másik tábornak segítene be:

  • Cesko, do toho! = Hajrá, Csehország!
  • Cesi, do toho! = Hajrá, csehek!
  • Jeste jeden! = Még egyet! (csehül)
  • Hup, Holland, hup! = Hajrá, Hollandia! (hollandul)

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 20. 13:40
×
×
×
×