eur:
393.8
usd:
368.33
bux:
66390.26
2024. április 24. szerda György
A dán játékosok összekapaszkodnak a pályán, mielőtt folytatódik a dán Christian Eriksen összeesése és kórházba szállítása miatt félbeszakadt mérkőzésük Finnország ellen, amelyet a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában játszanak Koppenhágában 2021. június 12-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Getty pool/Stuart Franklin

Új részleteket közöltek Christian Eriksen állapotáról

A Dán Labdarúgó Szövetség megnyugtató üzenetet küldött.

„Reggel beszéltünk Christian Eriksennel, aki üdvözölte a csapattársait. Az állapota stabil, további kivizsgálások végett kórházan marad” – közölte a dán szövetség.

Leírták azt is, hogy a válogatott és a stáb rendkívüli pszichológusi segítséget kapott, hogy kezeljék a krízishelyzetet, és továbbra is támogatják egymást mindenben.

„Köszönetet mondunk a szívből jövő üdvözletekért, és arra bátorítunk mindenkit, hogy küldjék el üzeneteiket a dán szövetségnek, ahonnan továbbítják azokat Christiannak és családjának” – írták.

A dán válogatott vasárnapi edzése és sajtótájékoztatója elmarad. A csapat legközelebb csütörtökön lép pályára, Belgium ellen.

Eriksen a finnek elleni meccs 43. percében esett össze a pályán, ahol bő tíz percen keresztül élesztették újra, mielőtt szállítható állapotba került.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Nem csökkenti a gázárat a kormány az átlagfogyasztás felett - Elárulta a hátteret Lantos Csaba

Nem csökkenti a gázárat a kormány az átlagfogyasztás felett - Elárulta a hátteret Lantos Csaba

A korábbi 23%-ról 10% alá csökkent azon magyar háztartások aránya, akik gázszámláján megjelenik a 7,5-szeres gázár az átlagfogyasztás felett, és 13%-ról 3,6%-ra csökkent az eladott gázvolumenen belül a 7,5-szeres gázár aránya, amely eredmények "az ország szempontjából jók", és "ez az, amit el akartunk érni" – jelentette ki Lantos Csaba a 24.hu podcast műsorában. Az energiaügyi miniszter szerint részben emiatt, részben egyéb okok miatt "most nincs napirenden", hogy csökkentsék a 7,5-szeres gázárat, igaz nem állítja, hogy ez soha nem fog bekövetkezni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×