eur:
394.06
usd:
368.36
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
COPENHAGEN, DENMARK - JUNE 12: Thomas Delaney, Andreas Christensen and Jonas Wind of Denmark look dejected as Christian Eriksen (Hidden) of Denmark receives medical treatment during the UEFA Euro 2020 Championship Group B match between Denmark and Finland on June 12, 2021 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Friedemann Vogel - Pool/Getty Images)
Nyitókép: Photo by Friedemann Vogel - Pool/Getty Images

Christian Eriksen kórházban töltötte az éjszakát - friss hírek

Alaposan kivizsgálják a dán futballistát, aki összeesett a pályán.

Továbbra is stabil az állapota Christian Eriksennek, aki kórházban töltötte az éjszakát, miután összeesett a finnek elleni Európa-bajnoki mérkőzés közben, és újra kellett éleszteni. A dán játékos már szombat este magánál volt, kommunikált.

Csapattársaival videótelefonon beszélt kórházba szállítása után, akkor biztosította őket, hogy jobban van és kérte, hogy folytassák a mérkőzést. A találkozót végül 1-0-ra a finnek nyerték, a dánok tizenegyest is hibáztak. A meccs legjobbjának Eriksent választották.

Eriksen emellett küldött egy üzenetet klubcsapata, az Inter játékosainak is, hogy megnyugtassa őket. Belga csapattársa, Romelu Lukaku az oroszoknak lőtt első gólja után azt kiabálta a kamerába: „Chris, szeretlek”. A meccs után a csatár a győzelmet Eriksennek ajánlotta, és elismerte, nem volt könnyű ilyen helyzetben pályára lépni.

Az Inter sportigazgatója, Guiseppe Marotta cáfolt egy Twitteren keringó pletykát is. Elmondta, hogy Eriksen nem volt korábban koronavírusos és nem kapott oltást. Valaki ugyanis azt állította, hogy május 31-én a Pfizer-vakcinával oltották be. Korábbi klubjánál, a Tottenhamnál a vizsgálatokat rendszeresen végző Sanjay Sharma azt közölte, hogy ott semmilyen gond nem volt Eriksen kardiológiai eredményeivel.

A dán válogatott vasárnapi edzését és sajtótájékoztatóját lemondták,

egyelőre nem közöltek újabb hírt a futballista állapotáról. A kórház, a Rigshospitalet is csak annyiról tájékoztatta a dán TV2-t, hogy Eriksen bent fekszik, továbbiakat majd a dán szövetségen keresztül tudatnak.

Jesper Kjærgaard, a kórház vezető kardiológusa szombat este arról beszélt, hogy Eriksennek néhány napig biztosan bent kell maradnia, hogy alaposan kivizsgálhassák. Az összeesést több dolog is okozhatta – szívritmuszavar, vérrög –, köztük olyanok is, amelyeknek nem lehetett előjele. Az orvos szerint hamarosan talpra állhat a 109-szeres válogatott.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×