eur:
392.32
usd:
366.08
bux:
66800.83
2024. április 26. péntek Ervin
COPENHAGEN, DENMARK - JUNE 12: Thomas Delaney, Andreas Christensen and Jonas Wind of Denmark look dejected as Christian Eriksen (Hidden) of Denmark receives medical treatment during the UEFA Euro 2020 Championship Group B match between Denmark and Finland on June 12, 2021 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Friedemann Vogel - Pool/Getty Images)
Nyitókép: Photo by Friedemann Vogel - Pool/Getty Images

Üzent a kórházból Christian Eriksen

A szívleállás miatt a pályán összeeső játékos szavait a La Gazzetta dello Sport írta meg.

Christian Eriksen beszélt a La Gazzetta dello Sport olasz sportújsággal, miután szombat este szívleállást szenvedett. Eddig azt lehetett tudni az állapotáról, hogy jól van – írja a dán tv2.dk.

A La Gazzetta dello Sport címlapján szereplő dán labdarúgó azt mondja:

„Köszönöm mindenkinek. Nem adom fel!”

Hozzátette: „Jól vagyok. Most meg akarom érteni, mi történt.”

A lap újságírója a Twitteren azt írja, hogy a játékos szavait a menedzsere, Martin Schoots közvetítette a kórházból.

Eriksen vasárnap beszélt a csapat többi tagjával, ahhoz is volt ereje, hogy viccelődjön.

"Reggel beszéltem vele. Viccelődött és jó hangulatban volt, jól van" – idézi az MTI Martin Schootst.

"Boldog, mert látta, mennyi szeretet veszi körül. A világ minden tájáról kapott üzeneteket. Ő és a családja mindenkinek köszöni. Christian nem adja fel" - mondta Schoots, miután meglátogatta a játékost, aki idén olasz bajnok lett az Internazionalével.

A menedzser szerint hétfőn és talán még kedden is megfigyelés alatt tartják majd Eriksent, akivel ott van a családja.

"Csütörtökön, a belgák elleni találkozón mindenképpen szeretne szurkolni a csapattársainak" - árulta el Martin Schoots.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×