eur:
392.43
usd:
367.51
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Saint-Denis, 2016. július 11.Cristiano Ronaldo, a győztes portugál válogatott csapatkapitánya megcsókolja a kupát a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében vívott Franciaország - Portugália mérkőzés eredményhirdetésén a Saint-Denis-i Stade de France stadionban 2016. július 10-én. Portugália a hosszabbításban szerzett góljával 1-0-ra győzte le a házigazda francia csapatot. (MTI/EPA/Federico Gambarini)
Nyitókép: MTI/EPA/Federico Gambarini

Megjöttek a portugálok

A címvédő a magyar válogatott ellen játssza első mérkőzését a labdarúgó Európa-bajnokságon.

Csütörtökön este megérkezett Budapestre a pénteken kezdődő Európa-bajnokságon címvédőként szereplő portugál labdarúgó-válogatott.

A csapat főhadiszállása a Margitszigeten lesz a torna alatt.

"Biztos vagyok benne, hogy jól alakulnak majd a dolgok" – mondta még az elutazás előtt Cristiano Ronaldo, az együttes szupersztárja.

"A munkát elvégeztük. A legfontosabb, hogy jól kezdjünk és megverjük a magyarokat" – tette hozzá a Juventus 36 éves, ötszörös aranylabdás támadója.

A címvédő kedden, a Puskás Arénában játszik majd a társházigazda magyarokkal, majd jövő szombaton, Münchenben a németekkel csap össze, a csoportkört pedig – ismét a Puskás Arénában – a világbajnok franciák ellen zárja június 23-án.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×