eur:
393.78
usd:
368.24
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Karim Benzema a francia labdarúgó-válogatott nizzai edzésén a Wales elleni barátságos mérkőzés előestéjén, 2021. június 1-jén. A franciák a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságra készülnek, ahol a csoportkörben Magyarország lesz az egyik ellenfelük.
Nyitókép: MTI/EPA/Sebastien Nogier

Nem sokat tudni még Benzema sérüléséről

Didier Deschamps, a magyar labdarúgó-válogatottal azonos Európa-bajnoki csoportban szereplő, világbajnok francia csapat szövetségi kapitánya nem aggódik.

Karim Benzema, a franciák csatára a bolgárok ellen kedd este 3-0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen sérült meg, 40 perc után le kellett cserélni.

A francia válogatott szakvezetője azt mondta,

"történnek ennél rosszabb dolgok is az életben".

"Kapott egy rúgást a térdére és az izmát is fájlalta, ezért nem akart kockáztatni, így inkább lejött a pályáról" - foglalta össze a történteket Deschamps, aki egyelőre nem tudott konkrétumokkal szolgálni a Real Madrid 33 éves sztárcsatárának állapotáról.

"Mindig történnek váratlan esetek, amelyekkel együtt kell élni, de jelen pillanatban nem tűnik drámainak a sérülése. Azt tesszük, amit ilyenkor tennünk kell, és nem azon fogunk minden nap spekulálni, hogy vajon hogyan érzi magát" - jelentette ki az 52 éves kapitány, aki hat év szünet után küldött újra meghívót Benzemának az Eb előtt.

Az immár 83-szoros válogatott Benzema mind a walesiek, mind pedig a bolgárok elleni felkészülési meccsen játszott, gólt azonban nem szerzett.

A francia válogatott jövő kedden a németek vendégeként kezdi meg szereplését az Eb-n, majd jövő szombaton a Puskás Arénában a magyarok vendége lesz, június 23-án pedig a címvédő portugálokkal csap össze, szintén Budapesten.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×