eur:
400.5
usd:
367.39
bux:
74472.43
2024. október 15. kedd Teréz
Szűcs Kornél, a labdarúgó-válogatott játékosa sajtótájékoztatón a telki edzőközpontban 2024. október 7-én. A csapat a Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában Hollandia ellen játszik a Puskás Arénában október 11-én, majd három nappal később Bosznia-Hercegovina legjobbjai ellen lép pályára Zenicán.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Valóra vált álom – Szűcs Kornél a bosnyák-magyar kapcsán

Büszke az elmúlt hétre.

Valóra vált álomként élte meg válogatottbeli bemutatkozását Szűcs Kornél, a Plymouth futballistája, aki bízik benne, hogy hosszú távon hasznos tagja lehet majd a magyar nemzeti csapatnak.

"Nagyon büszke vagyok az elmúlt egy hétre, hiszen a hollandok ellen egy jó teljesítménnyel értünk el bravúros eredményt, majd a bosnyákokokat fegyelmezetten és taktikusan le tudtuk győzni. Aki ismer, az tudja, mennyi mindent rendeltem alá ennek, és főként az elmúlt egy évben mennyi munkát tettem abba bele, hogy be tudtam mutatkozni" - nyilatkozta az M1 aktuális csatornának a 23 éves védő, aki hétfőn, a bosnyákok otthonában 2-0-ra megnyert Nemzetek Ligája-mérkőzésen a 86. percben állt be.

Hozzátette, a társak úgy fogadták a válogatottnál, mintha régóta a keret tagja lenne.

"Nagyon együtt van ez a közösség, megvan a kémia a játékosok között. Szerintem ennek is köszönhető, hogy a pályán ennyire tudunk egymásért küzdeni." - fogalmazott.

Szűcs Kornél korábban Kecskeméten is futballozott, ahonnan jelenleg Nikitscher Tamás erősíti Marco Rossi együttesét.

"Egy évvel ezelőtt távolinak tűnt a válogatott, de mindketten hittünk benne, hogy egyszer el tudunk ide jutni. A mi példánk mutatja, hogy rengeteg kitartással előbb-utóbb megtérül a befektetett munka. Lehet, hogy ez klisének tűnik, de igaz: ha hiszünk valamiben és mindent megteszünk érte, akkor valóra válnak az álmok" - mondta az angol másodosztályban futballozó Szűcs.

Hozzátette: boldogan utazik most vissza Angliába és a jövőben is mindent megtesz majd a válogatott behívóért, egyúttal bízik benne, hogy hosszú távon hasznos tagja lesz a nemzeti csapatnak.

Címlapról ajánljuk
Palócz Éva: a kereskedelmi háborúnak soha nincsenek győztesei

Palócz Éva: a kereskedelmi háborúnak soha nincsenek győztesei

Ha lesz is egyfajta megállapodás Kína és az EU között, annak ellenére az európai gépjárműipar elég nagy gondban van hosszú távon is – mondta Palócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a növekedési kilátásokról, az inflációs veszélyekről és az amerikai elnökválasztás kockázatairól is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×