eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Nyitókép: Pixabay

Orosz-fehérorosz női döntő lesz a budapesti salakos tenisztornán

A viadal 232 ezer euró összdíjazású

A fehérorosz Aljakszandra Szasznovics és az első helyen kimelt orosz Diana Snajder vívja a finálét a 232 ezer euró összdíjazású, budapesti salakpályás női tenisztornán.

A szombati elődöntőkben a világranglistán 134. Szasznovics 2 óra 49 perces csatában búcsúztatta a 79. helyen álló, szlovák Anna Karolina Schmiedlovát, majd a 28. helyezett Snajder - aki a nyitókörben Stollár Fannyt verte - magabiztosan győzte le a német Eva Lyst (129.).

A fináléra vasárnap kerül sor a Római Teniszakadémián, a páros döntőt viszont már 18 órakor lejátsszák az Asbóth József Stadionban, ahol Stollár Fanny és a lengyel Katarzyna Piter címvédőként a második helyen kiemelt Anna Danyilina, Irina Hromacsova kazah, orosz duóval csap össze.

Eredmények, elődöntő:

Szasznovics (fehérorosz)-Schmiedlova (szlovák) 6:3, 3:6, 7:5

Snajder (orosz, 1.)-Lys (német) 6:3, 6:3

Címlapról ajánljuk
Környezetszennyező autókat használ a legtöbb vezető német politikus

Friss felmérés
Környezetszennyező autókat használ a legtöbb vezető német politikus

A Német Környezetvédelmi Szervezet (Deutsche Umwelthilfe – DUH) legutóbbi felmérése szerint az autóhasználatot tekintve aligha tekinthetők példaképnek vezető német politikusok. Több tucat német politikus használ olyan személygépkocsit, amelynek a szén-dioxid-kibocsátása túllépi az erre vonatkozó uniós korlátozást, ráadásul közöttük több kormánytag is van.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×