eur:
396.71
usd:
371.44
bux:
71013.43
2024. június 27. csütörtök László
A kispesti kapus, Szappanos Péter a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Puskás Akadémia - Budapest Honvéd mérkőzés végén a felcsúti Pancho Arénában 2023. május 27-én. A Honvéd 2-1-es vereséget szenvedett, így búcsúzott az élvonaltól.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Megvannak a Konferencia-liga ellenfelek is

A Fehérvárra azeri, a Puskás Akadémiára ukrán ellenfél vár a selejtező második körében

A Puskás Akadémia az ukrán Dnipro-1-gyel, a Fehérvár FC az azeri Szumgajittal találkozik a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában.

A szerdai, nyoni sorsolást a legutóbb bajnoki negyedik fehérváriak kiemeltként, a bajnoki bronzérmes felcsútiak nem kiemeltként várták, és mindketten öt csapatot/csapatpárt kaphattak ellenfélül.

Előbbi leendő ellenfele, a Szumgajit a legutóbbi szezonban szintén negyedik lett hazája bajnokságában, ezzel vívta ki a nemzetközi szereplés jogát. A Puskással találkozó Dnipro-1 ugyancsak negyedik volt az ukrán élvonalban, a nyolc éve alapított klub legnagyobb sikere az egy idénnyel korábbi ezüstérem.

Mindkét magyar együttes július 25-én, idegenben kezdi a párharcot, a hazai visszavágót pedig augusztus 1-jén vívja. A 36 csapatos főtáblára az Európa-liga utolsó selejtezőkörének 12 vesztes együttese mellett a Kl-kvalifikációból 24 klub jut fel, ez utóbbihoz négy fordulót kell sikerrel venni.

Címlapról ajánljuk
Kiesett a magyar labdarúgó-válogatott
táblázat

Kiesett a magyar labdarúgó-válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán kiesett a németországi Európa-bajnokságon, mivel a csoportkör végén a harmadikok tabelláján a nyolcaddöntőről éppen lemaradó ötödik helyen zárt.

A magyar menekültpolitika mintaként szolgál Ausztria számára a legesélyesebb kancellárjelölt szerint

Követendő példaként, mintaként említette Magyarország menekültpolitikáját Ausztria számára az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, Herbert Kickl. A radikális jobboldali párt három hónappal az osztrák parlamenti választások előtt jelentős fölénnyel vezeti pártok népszerűségi listáját.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×