eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Ferencvárosi játékosok gólöröme a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Fiorentina mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. december 14-én.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

A BL-döntő kimenetele határozza meg a Ferencváros sorsát

Ha a BL-döntőben a Real Madrid győzedelmeskedik, akkor a Fradinak csak a selejtező második fordulójában kell megkezdenie a szereplést a következő kiírásban.

A Ferencváros szurkolói oldala, az ulloi129.hu levezetése alapján a most szombati döntő eredményének függvénye, hogy a magyar bajnok zöld-fehérek a selejtező hányadik fordulójában kezdik meg a szereplésüket a Bajnokok Ligája következő kiírásában - írja a sportal.hu.

Eszerint ha a Real Madrid nyeri a finálét, akkor a Ferencváros csak a kvalifikáció második fordulójában kapcsolódik majd be, és végig kiemelt lenne a selejtezőkben, valamint a playoff-körökben is.

Ám ha a Borussia Dortmund győz, akkor az FTC már az első fordulóban pályára kell, hogy lépjen, és csak a harmadik körig lesz kiemelt.

A szurkolói portál hozzáteszi, ha a Real Madris győzelme esetén a Ferencváros végig kiemelt lenne a selejtezőben, a harmadik kör során akkor is kaphatna olyan erős ellenfeleket, mint például a dán Midtjylland vagy a cseh Sparta Praha, míg a playoff-körben a török Galatasaray, a svájci Young Boys vagy egy jól ismert rivális, az azeri Qarabag.

A Bajnokok Ligája első selejtezőkörének sorsolását június 18-án, a másodikét június 19-én tartják.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.

Milák Kristóf nélkül is döntős a 4x100-as férfi gyorsváltó

A hetedik idővel döntős a Németh Nándor, Szabó Szebasztián, Jászó Ádám, Kós Hubert összeállítású, Milák Kristóf nélkül vízbe szálló férfi 4x100-as gyorsváltó a párizsi olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×