eur:
389.71
usd:
362.01
bux:
68457.88
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Barbócz Blanka (b2) és Bastianelli Angelika (b3), valamint Árkovics Petra szövetségi kapitány (j) és Karsai Zsófia edző (b) a szinkronúszás női páros technikai versenyének selejtezőjében a dohai vizes világbajnokságon 2024. február 2-án.
Nyitókép: MTI/Derencsényi István

Nagyot lépett előre a magyar szinkronúszó páros

Nem jutott döntőbe, de nagyot lépett előre a Barbócz Blanka, Bastianelli Angelika kettős a szinkronúszó párosok technikai versenyének pénteki selejtezőjében, amelyben a 23. helyen zárt.

A 40 párost felvonultató mezőnyben a még mindig csak 16, illetve 15 esztendős magyar versenyzők 204,3967 pontot kaptak a kűrjükre, ami több mint harminc ponttal jobb, mint júliusi, fukuokai vb-n, melyen a 27. helyen zártak.

Árkovics Petra szövetségi kapitány az MTI-nek elmondta, ez egy nagyon jó kezdés a párostól, amely kiválóan versenyzett, sikerült maradéktalanul végrehajtani az előírtakat, és világversenyen először lépte át a 200 pontos határt.

A 12 egységet felvonultató döntőbe a 2022-es, budapesti világbajnokságon győztes kínai Vang-ikrek jutottak be a legmagasabb pontszámmal (269,993). A magyar páros szombaton az akrobatikus kűrben szerepel majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Elakadt a forint erősödése

Elakadt a forint erősödése

Pénteken az amerikai munkaerőpiaci adatok a forint piacán is nagyobb kilengéseket okoztak, ezt követően hétfő reggel egyelőre minimális gyengülésben van a magyar fizetőeszköz a vezető devizákhoz képest. Gazdasági események szempontjából különösen a csütörtöki és pénteki nap hozhat nagyobb mozgásokat a forint piacán, ugyanis fontos magyar államháztartási és inflációs adatok kerülnek majd publikálásra. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×