eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szoboszlai Dominik, a magyar csapat játékosa ünnepel a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzés után a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. A találkozó 2-2-es döntetetlenre végződött, a magyar válogatott kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Döntött az UEFA, most ellenőrizheti, nyert-e jegyet Szoboszlaiék Eb-meccseire

Az európai szövetség sorsolt, a szerencséseket értesítette is.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közzétette, kik azok, akik jegyhez jutottak a 2024-es Európa-bajnokságra. Az UEFA a beérkezett jegyigényekről sorsolás útján döntött – írja a hvg.hu.

Minden igénylő ezen a linken ellenőrizheti, hogy nyert-e jegyet, de az európai szövetség levélben is értesíti a szerencséseket, aki azonban nem fizeti ki határidőn belül a belépők árát, az elesik a lehetőségtől. Az így felszabaduló jegyeket még bárki megkaphatja, aki regisztrált, és most nem jutott belépőhöz.

A jegyértékesítés december 4-én kezdődött és 12-én zárult. Aki ebben az időszakban nem adta le jegyigényét, az gyakorlatilag lemondhat róla, hogy élőben szurkoljon a magyar válogatottnak.

A magyar csapat június 15-én kezdi meg a kontinensviadalt Svájc ellen Kölnben, majd négy nappal később Stuttgartban a házigazda Németország lesz a mieink ellenfele. A csoportot Skócia ellen zárja Marco Rossi együttese június 23-án, szintén Stuttgartban.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Tombol az ingatlanválság Nyugaton - aggódjunk a magyar projekthitelek miatt?

Tombol az ingatlanválság Nyugaton - aggódjunk a magyar projekthitelek miatt?

A home office miatti alacsony kihasználtság, a megemelkedett finanszírozási költségek és a gazdasági növekedés visszafogottsága válságba taszította a kereskedelmi ingatlanok, köztük az irodák piacát a fejlett országokban. Különösen az USA-ban és Németországban pánikolt be emiatt a részvénypiac, elég a New York Community Bank és a Pfandbriefbank zuhanására gondolni, amelyeknek nagy a hitelkitettségük ezen a területen. De mi a helyzet Magyarországon? Aggódhatunk mi is a kereskedelmi ingatlanokra felvett projekthitelek miatt? Az MNB ezen a héten közzétett Kereskedelmiingatlan-piaci jelentésének a megállapításait foglaljuk most össze erről, további információkért pedig érdemes eljönni a Portfolio május 14-ei Hitelezés 2024 konferenciájára, amelyen a piaci szereplők is értékelik a helyzetet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×