eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: sauber-group.com

Ezt a pikáns nevet sütötték ki F1-csapatnévnek

Mégsem találkozunk idén a Sauber névvel.

Az Alfa Romeo 2023-mal beszüntette együttműködését a Sauber istállóval, amelynek a szabályok szerint most két évet "átmeneti" névvel kell töltenie, amíg 2026-tól már az Audi teljesértékű gyári csapata lesz.

A FIA által decemberben kiadott nevezési listán a csapat neve Stake F1 Team Kick Sauber volt, mutatva a két fő szponzor nevét. Ám az idei év legelején felfedett hivatalos elnevezés a "Stake F1 Team" lett. Mint a Racingline írta, ugyanúgy egy szponzor sajátítja ki a csapatnevet, mint az Alfa Romeo esetében, tehát sok rajongó sajnálatára a Sauber név 2024-ben sem tér vissza a rajtrácsra. A megállapodás 2025-re is vonatkozik, mielőtt a gárda az Audi gyári csapatává válik.

Autóját, a C44-et február 5-én mutatja be a hinwili istálló.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 17:15
×
×
×
×