eur:
389.66
usd:
363.54
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Szilágyi Liliána a női 200 méteres pillangóúszás elődöntője után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 24-én. A versenyző bejutott a döntőbe.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Döntöttek Szilágyi Liliána egyik ügyében

Elévültnek nyilvánította a bíróság a Szilágyi Liliána által felhozott cselekményeket, így a rendőrség lezárta a nyomozást.

A sportal.hu ír arról, hogy a korábbi Európa-bajnoki ezüstérmes úszót, Szilágyi Liliánát első körben az édesapja, Szilágyi Zoltán perelte be becsületsértés miatt, majd a sportoló kihallgatását követően a bíróság a szülő ellen tett feljelentést.

A kapcsolati erőszak, kiskorú veszélyeztetése és más erőszakos cselekmények miatt, ismeretlen tettes ellen indult nyomozást a rendőrség most lezárta.

A rendőrség lezárta a nyomozást, az a döntés született, hogy a szóban forgó, Liliána által elmondott cselekmények elévültek - mondta dr. Keviczki István, Liliána ügyvédje a Borsnak.

A per ettől függetlenül folytatódik, mégpedig azzal, hogy Liliánának bizonyítania kell: az általa elmondottak megfelelnek a valóságnak.

Az úszónő egy olyan 2016-os esetről is beszámolt a bíróságon, amelyben az apja fojtogatta őt, ebben az ügyben az életellenes cselekmény eshetősége is felmerült, amely még nem évült el. Ezt azonban nem tartotta a bizonyíthatónak a rendőrség, mivel az esetről nem készült orvosi látlelet – írja a Telex.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×