eur:
391.04
usd:
366.09
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
A female athlete is swimming crawl. She is wearing professional, black swim wear, swimming glasses and cap. You can see her torso, head and one hand. She is emerging from air bubbles. She is exhaling air to water and has one arm streatched in front. She is looking down. In the top of image you can see the surface of water and reflection of the scene. The background is dark blue. There are no swimming pool elements. This is a horizontal image.
Nyitókép: petrelos/Getty Images

Befolyásos pozícióba került Gyurta Dániel és Hosszú Katinka korábbi edzője

Nagy József nagy innovátor az úszásban, ő találta fel a guruló mellúszást. Mostantól dönthet az úszóhírességek csarnoka tagságáról.

Nagy József egyedüli magyarként meghívást kapott a Nemzetközi Úszó Hírességek Csarnokának választói bizottságába (ISHOF).

A magyar szövetség beszámolója szerint a mesteredző - a hullámzó (guruló) mellúszás kitalálója - többek között olimpiai arany- (Mike Barrowman) és bronzérmes (Sergio López) tanítványai révén szerzett magának hírnevet. Ő az egyetlen edző a világon, akinek férfi és női versenyzője ugyanabban a versenyszámban egyidejűleg tartotta a világcsúcsot (200 m mell - Mike Barrowman és Annamay Pierse).

Az Egyesült Államokban, Fort Lauderdale-ben székelő ISHOF-be Nagy Józsefet 2014-ben választották be. Az elmúlt években dolgozott Hosszú Katinkával és Gyurta Dániellel is, illetve a MÚSZ utánpótlás edzőivel osztotta meg tudását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 18:49
×
×
×
×