eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
LIVERPOOL, ENGLAND - DECEMBER 3: The Liverpool club badge on a corner flag during the Premier League match between Liverpool FC and Fulham FC at Anfield on December 3, 2023 in Liverpool, England. (Photo by Visionhaus/Getty Images)
Nyitókép: Visionhaus

Akkora tömeg előtt léphetnek pályára Szoboszlaiék, amire 50 éve nem volt példa

Ötven éve nem látott nagy közönség, több mint 57 ezer szurkoló előtt léphet pályára vasárnap az Anfielden Szoboszlai Dominik csapata, az FC Liverpool.

A listavezető Vörösök ősi riválisukat, a Manchester Unitedet fogadják a bajnokság 17. fordulójában, és most először lehetnek nézők az új Anfield Road lelátórész kibővített felső szintjén - adta hírül a klub honlapja. A tesztelés már hétfőn megtörtént, az egyesület pedig megkapta a szükséges engedélyeket a tribün érintett részének megnyitásához.

Így vasárnap első alkalommal lehet több néző a legendás stadionban, mint 1973 áprilisában, amikor a Bill Shankly vezette csapat 56 202 néző előtt gól nélküli döntetlent játszott a Leicester Cityvel az akkori első osztályban.

Még vannak hátra munkálatok, így amikor a stadion eléri teljes kapacitását, 61 ezer néző szurkolhat majd a lelátókon.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×