eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában játszott Manchester United - West Ham United mérkőzésen Manchesterben 2022. január 22-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Ilyen teljesítmény 30 fölött - erre kevés labdarúgó volt képes eddig

Cristiano Ronaldo, a szaúdi al-Nasszr ötszörös aranylabdás labdarúgója szombaton 400. gólját szerezte 30 éves kora után - az IFFHS kimutatása szerint.

A futball történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet adatai alapján a 38 esztendős portugál szupersztár ezzel a harmadik az örökranglistán. Az élen a brazil Romario áll, aki 30 éves kora után 441-szer volt eredményes, második pedig a pályafutásának ezt a szakaszát Szingapúrban töltő szerb Aleksandar Duric (304).

A 30 évesnél idősebb futballisták között nyolcan szereztek legalább 250 gólt. Ronaldo mellett még két aktív támadó található a rangsorban, az immár nyolcszoros aranylabdás Lionel Messi (256) és a lengyel Robert Lewandowski (254).

Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×