eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, EP-kampányfőnöke sajtótájékoztatót tart a Mi Hazánk VIII. kerületi központi irodájában 2019. február 27-én. A tájékoztatón bemutatták a párt EP-listáját, amelyet Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke vezet.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Döntött a parlament, hogy legyen-e magyar kvóta a csapatsportokban

Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke terjesztette be a javaslatot.

A kulturális bizottság nem vette tárgysorozatba Novák Előd 50 százalékos magyar kvóta bevezetésére vonatkozó javaslatát. A Mi Hazánk alelnöke még augusztusban nyújtott be javaslatot arról, hogy a hazai csapatbajnokságokban a pályán tartózkodó magyar állampolgárok minimális számarányát 50 százalékban határozzák meg – írja a Telex.

Novák Előd példákkal támasztotta alá a javaslatát, azt írta, hogy a legutóbbi átigazolási időszakban tovább nőtt a külföldi labdarúgók száma az NB I-ben, és 12 együttes körülbelül 150 külföldi játékost foglalkoztat. Szerinte ezen változtatna az 50 százalékos kvóta, ami a nemzeti identitás megőrzésének, a magyar sport védelmének záloga lenne.

Mivel azonban a kulturális bizottság nem vette tárgysorozatba a javaslatot, ezt nem fogják bevezetni.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 09:32
×
×
×
×