eur:
390.36
usd:
368.53
bux:
55356.93
2023. szeptember 26. kedd Jusztina, Pál
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője a Mainz elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt Mainzban 2021. május 3-án.
Nyitókép: MTI/EPA/GETTY/Alex Grimm

Eldőlt Dárdai Pál edzői sorsa

Marad a Herthánál a berliniek "kedvenc magyarja".

Sajtóértesülés szerint Dárdai Pál marad a német labdarúgó-bajnokság másodosztályába kiesett Hertha BSC vezetőedzője. A Kicker úgy tudja, hogy a 47 éves magyar tréner mellett döntött a klubvezetés.

Dárdai másfél hete, amikor a Bochum elleni 1-1-gyel véglegessé vált csapata búcsúja az élvonaltól, sajtótájékoztatón azt mondta, az biztos, hogy a következő idényben is a Herthánál fog dolgozni, de akkor még nem tudta megmondani, hogy milyen pozícióban.

A magyar vezetőedző április közepén vette át a berlini együttes irányítását Sandro Schwarz menesztése után. A Hertha akkor az utolsó helyen állt, Dárdai megbízatása az idény végéig szólt, végül a csapat búcsúzott az élvonaltól.

A Hertha célja a visszajutás, ugyanakkor egyelőre az is kérdése, hogy pénzügyi gondjai miatt egyáltalán kap-e licencet a másodosztályú szereplésre.

Dárdai, aki 1997 és 2011 között összesen 372 meccsen játszott a fővárosiak színeiben, 286 bajnoki összecsapással a mai napig klubrekorder. Edzőként előbb az utánpótlásban tevékenykedett, majd a felnőtt csapatot 2015 februárja és 2019 nyara, azután 2021 januárja és novembere között irányította a legutóbbi megbízatása előtt.

Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×