eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A debreceni Dzsudzsák Balázs gólöröme a labdarúgó Merkantil Bank Liga 38., utolsó fordulójában játszott Debreceni VSC - Szombathelyi Haladás mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. május 16-án.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Túl is van a műtéten Dzsudzsák Balázs - fotó

Sikeres csuklóműtéten esett át a válogatottsági rekorder Dzsudzsák Balázs, aki szombaton gólöröm közben sérült meg a Debreceni VSC Ferencváros elleni labdarúgó OTP Bank Liga-mérkőzésén.

A támadó vasárnap közösségi oldalán jelentkezett be a kórházból. Posztjában amellett, hogy megköszönte a rengeteg üzenetet, közölte: sikeresen túl van az operáción, aminek során egy titánlemezt építettek be a sérült testrészbe.

"A titán hamarosan visszatér. Hajrá, Debrecen!" - írta a 36 éves játékos. Azt egyelőre nem tudni, hogy a 109-szeres válogatott labdarúgó mikor térhet vissza.

Dzsudzsák szombaton a DVSC második góljánál ünneplés közben megcsúszott a reklámtábláknál, és olyan szerencsétlenül esett, hogy eltölt a karja, ezért kellett megoperálni.

A Debrecen hátrányból fordítva 3-1-re nyert a már bajnok zöld-fehérek otthonában, ezzel egy fordulóval az idény vége előtt a nemzetközi kupaszereplést jelentő harmadik helyen áll.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×