eur:
392.73
usd:
366.08
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
MUNICH, GERMANY - MARCH 08: Serge Gnabry of Munich scores his teams second goal against Gianluigi Donnarumma (R) and Danilo Pereira (L) of Paris during the UEFA Champions League round of 16 leg two match between FC Bayern MĂźnchen and Paris Saint-Germain at Allianz Arena on March 08, 2023 in Munich, Germany. (Photo by Helge Prang - GES Sportfoto/Getty Images)
Nyitókép: Helge Prang - GES Sportfoto/Getty Images

A Bayern és a Milan jutott a legjobb nyolc közé a BL-ben

A Bayern München 2-0-ra legyőzte a Paris Saint-Germaint, a Tottenham és a Milan mérkőzése 0-0-ra végződött, így az első mérkőzéseken előnyt szerző csapatok jutottak tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája 2023-as negyeddöntőjébe. A Bayern 3-0-s, a Milan 1-0-s összesítéssel ment tovább.

BAYERN MÜNCHEN–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Az első mérkőzést 1-0-ra megnyerte a Bayern Kingsley Coman góljával, így most előnyről kezdhet. Ugyanakkor, némi túlzással, erősebb csapatot lehetne kiállítani a kezdő tizenegyben nem szereplőkből, mint akik kezdik a meccset. Igaz, a sérült Manuel Neuer, Lucas Hernandez és az eltiltott Benjamin Pavard kivételével a többi hiányzó ász (Cancelo, Blind, Sané, Mané) a padon ott van. A kezdő csapat: Sommer - Stanisic, Upamecano, De Ligt - Kimmich, Goretzka, Coman, T. Müller, Musiala, Davies - Choupo-Moting. A PSG-ből hiányzik Neymar. A tizenegy: Donnarumma - Danilo Pereira, Sergio Ramos, Marquinhos - Hakimi, Vitinha, Verratti, Fabian Ruiz, Nuno Mendes - Messi, Mbappé.

TOTTENHAM–AC MILAN 0-0: Az olaszok 1-0-ra nyertek a San Siróban, előnnyel rajtolnak. A két kezdőcsapat, Tottenham: Forster - Romero, Lenglet, B. Davies - Emerson Royal, Skipp, Höjbjerg, Perisic, Kulusevski, Szon - H. Kane. AC Milan: Maignan - Kalulu, Thiaw, Tomori - Junior Messias, Tonali, Krunics, Theo, Brahim Diaz, Rafael Leao - Giroud.

TOTTENHAM–AC MILAN 0-0: A tegnapi londoni példa ragadós, ezúttal is tízperces késéssel indul majd a nap BL-mérkőzése a brit fővárosban. Mind a két csapat késve érkezett a Spurs stadionjába.

BAYERN MÜNCHEN–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Megkezdődött a mérkőzés, a Bayern tiszta pirosban, a PSG tiszta fehérben, a mezen elöl piros-kék díszítéssel. Szakad az eső. Mbappéé volt az első lövés, Sommer védett.

BAYERN MÜNCHEN–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Eltelt az első tíz perc, fogáskereséssel. Hakimi lábáról lecsúszott a labda, így viszont alig kerülte el a Bayern kapuját.

BAYERN MÜNCHEN–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Kylian Mbappé nem tudta lefékezni a lendületét, nekifutott Sommernek, a kapus kiejtette a labdát. A csatár az üres kapuba lőtt, de Orsato már lefújta az akciót.

BAYERN MÜNCHEN–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Nuno Mendes labdájával Messi került helyzetbe, de nem tudta a kapuba lőni a labdát, túl közel volt De Ligt és Sommer.

BAYERN MÜNCHEN–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Donnarumma jó vetődéssel védte Musiala közeli lövését.

TOTTENHAM–AC MILAN 0-0: Az olasz csapat került először helyzetbe, Messias lövése elkerülte a sarkot.

BAYERN MÜNCHEN–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Kényszerű csere, Marquinhos nem tud tovább játszani, Mukiele váltja.

BAYERN MÜNCHEN–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: De Ligt biztos góltól mentette meg a bajorokat. Sommer hibája után Vitinha 14 méterről, középről, túl hanyagul célozta meg az üres kaput, De Ligt oldalról bevetődött és a gólvonal elől kikanalazta a labdát.

BAYERN MÜNCHEN–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Vége az első félidőnek.

TOTTENHAM–AC MILAN 0-0: Harry Kane rossz szögből leadott halvány kísérlete zárta le az első játékrészt.

BAYERN MÜNCHEN–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Galtier különleges cserére szánta rá magát: Mukiele, aki Marquinhost váltotta a 36. percben, nem ment ki a második félidőre, a 17 éves, 2007 májusi születésű El Chadaille Bitshiabu váltotta. 196 centis, 100 kilós.

BAYERN MÜNCHEN–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Donnarumma kapujába került a labda. A bal oldalról érkező beadásra a védők közé bemozgó Thomas Müller ugyan nem érte el a labdát, de a VAR szerint zavarta annyira a kapust, hogy Orsato játékvezető annulálja a gólt.

BAYERN MÜNCHEN–PARIS SAINT-GERMAIN 1-0: A 61. percben Thomas Müller és Leon Goretzka keményen szerelte Marco Verrattit a párizsi tizenhatoson belül, Goretzka a tiszta helyzetben lévő Choupo-Motinghoz passzolt, aki megszerezte a vezetést. Ahogyan Párizsban, most is egy ex-PSG-játékos szerezte a bajorok gólját, összesítésben 2-0-ra vezet a Bayern.

BAYERN MÜNCHEN–PARIS SAINT-GERMAIN 1-0: Sergio Ramos nyolcméteres fejesét Sommer nagy bravúrral védte.

TOTTENHAM–AC MILAN 0-0: Fraser Forster, a Spurs kapusa lábbal védte Brahim Diaz próbálkozását.

BAYERN MÜNCHEN–PARIS SAINT-GERMAIN 1-0: Sergio Ramos újabb veszélyes fejese centikkel kerülte el a jobb sarkot. Vajon visszafújták volna, ha bemegy a labda a kapuba, a gólt, miután Ramos rátámaszkodott a védőjére?

BAYERN MÜNCHEN–PARIS SAINT-GERMAIN 2-0: Joao Cancelo rávezette a labbdát a kinyíló párizsi védelemre, pontosan passzolt, Serge Gnabry egy másik cserejátékos a hálóba lőtt. Összesítésben 3-0.

BAYERN MÜNCHEN–PARIS SAINT-GERMAIN 2-0: Vége a mérkőzésnek, 3-0-s összesítéssel jutott tovább a Bayern.

TOTTENHAM–AC MILAN 0-0: Tíz emberrel játszik a Spurs Romero kiállítása után. Hat perc a hosszabbítás.

TOTTENHAM–AC MILAN 0-0: Harry Kane nagy helyzetbe került Mike Maignan védett. A másik oldalon Divock Origi a kapufát találta el.

TOTTENHAM–AC MILAN 0-0: Vége a mérkőzésnek, 1-0-s összesítéssel jutott tovább a Milan.

Címlapról ajánljuk
Videó a Hamász túszairól: valóság vagy propaganda?

Videó a Hamász túszairól: valóság vagy propaganda?

A Hamász által elrabolt izraeliek körülbelül fele már meghalt Gázában. Ezt állította egy izraeli-amerikai túsz, akinek videóját szerdán tette közzé a Hamász. A felvételt propagandának minősítették – mivel azt Izraelnek a Rafah gázai város ellen készülő támadása előtt adták ki.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Megcsapták az amerikai tőzsdéket, de már oldódik a hangulat

Megcsapták az amerikai tőzsdéket, de már oldódik a hangulat

Lefordultak az irányadó európai tőzsdék a mai amerikai GDP-adatok és munkanélküliségi statisztikák közlését követően. A makoradatok mellett a vállalati gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten az amerikai technológiai óriásokon van a hangsúly, amelyek közül a Meta csalódást okozott tegnap esti gyorsjelentésével. Itthon nagyban zajlanak az éves rendes közgyűlések, ma a Richter és a Mol tartja közgyűlését. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×