eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa a labdarúgó Európa-liga Glasgow Rangers - RB Leipzig elődöntőjének visszavágó mérkőzésén Glasgowban 2022. május 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Robert Perry

Nagyobb a baj Gulácsi Péternél, mint gondolhattuk

A vártnál hosszabb a magyar válogatott kapus felépülése szalagszakadása után.

Péntek este az RB Leipzig Dortmundban lép pályára a Bundesligában. A mérkőzést megelőzően sajtótájékoztatót tartott a lipcseiek vezetőedzője, Marco Rose, aki a sérültek állapotáról is beszélt - szúrta ki az nb1.hu.

Mint ismert, Gulácsi Péter 2022 októbere óta sérült, és bár januárban úgy tűnt, pár hét múlva visszatérhet, most Rose arról beszélt, hogy elképzelhető, hogy a szezonban már nem számíthatnak a magyar válogatott hálóőrre.

“A könnyítő edzéseket elkezdte, de nem tudni, mikor végezhet teljes értékű munkát. Elképzelhető, hogy csak a következő szezonban tudunk vele számolni” – nyilatkozta az vezetőedző.

A mérkőzés este fél 9-kor kezdődik, és Magyarországon az Aréna4 közvetíti.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×