eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán
A szerb Srdjan Blagojevic, a Debrecen vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott Debreceni VSC - Újpest FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2022. október 16-án. A debreceni csapat 4-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Vérfrissítést tervez Dzsudzsákék új edzője

Srdjan Blagojevic, a DVSC szeptemberben kinevezett szerb vezetőedzője szerint új játékosokra van szüksége az NB I-es labdarúgócsapatnak.

A válogatottsági rekorder Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató együttes hétfőn megkezdte felkészülését a szezon második felére.

A 49 éves tréner az M1 aktuális csatorna megkeresésére elmondta: mindenekelőtt szűkíteni szeretné a 27 fős keretét, és már figyeli azokat a játékosokat is, akikkel megerősíthetné a csapatot.

"Tisztában vagyok a képességeinkkel és a hiányosságainkkal is, ezért új játékosokra és vérfrissítésre van szükségünk" - mondta Blagojevic, majd hozzátette, reményei szerint már a törökországi utazásuk előtt nyélbe üthetnek pár igazolást.

A tabella hetedik helyén álló DVSC az év végén az Újpest ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen, majd január másodikától háromhetes edzőtáborba utazik Antalyába.

Címlapról ajánljuk
Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Ahogy forrósodik az amerikai elnökválasztási kampány, Joe Biden is felgyűri az ingujját és olyan módszerekhez folyamodik, amelyeket eddig nem társítottak hozzá. Biden is be akar szállni a mém-háborúba és az ellenfelet (azaz Donald Trumpot) cikiző montázsokkal próbálja maga mellé állítani a fiatalabb nemzedékek eddig apolitikus tagjait.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 25. 11:42
×
×
×
×