eur:
389.57
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Manuel Neuer német kapus a katari labdarúgó-világbajnokság E csoportjában játszott Costa Rica-Németország mérkőzés végén az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. december 1-jén. Németország 4-2-re győzött, de nem jutott tovább.
Nyitókép: MTI/EPA/Georgi Licovszki

Manuel Neuer eltörte a lábát - fotó

Síelés közben lábát törte Manuel Neuer, a Bayern München és a német labdarúgó-válogatott kapusa, így a mostani szezonban már nem léphet pályára.

A 36 éves hálóőr szombaton, a közösségi médiában adott hírt a balesetéről és a sérüléséről.

"Mit mondhatnék, az év vége jobban is alakulhatott volna..." - írta az Instagram-oldalán a játékos, aki egy fényképet is mellékelt, amelyen begipszelt jobb lábbal fekszik egy kórházi ágyon. "Szerettem volna kitisztítani a fejemet síeléssel, de eltörtem a lábam. A tegnapi operáció jól sikerült, köszönöm az orvosi csapatnak! Ezzel együtt fáj a tudat, hogy a mostani idény számomra véget ért" - közölte.

Neuer és a német válogatott meglepetésre már a csoportkör után búcsúzott a katari világbajnokságtól.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Manuel Neuer (@manuelneuer) által megosztott bejegyzés

(A nyitóképen: Manuel Neuer német kapus a katari labdarúgó-világbajnokság E csoportjában játszott Costa Rica-Németország mérkőzés végén az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. december 1-jén. Németország 4-2-re győzött, de nem jutott tovább.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×