eur:
393.87
usd:
365.13
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A 2022-es Formula-3 bajnokság sprintfutamának rajtja a mogyoródi Hungaroringen 2022. július 30-án.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Gyulay Zsolt: heteken belül elfogy minden jegy a 2023-as Magyar Nagydíjra

Alig maradt jegy a 2023-as Forma–1-es Magyar Nagydíjra – jelezte az InfoRádiónak Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, aki emlékeztetett, hogy már az idén júliusi mogyoródi futamon is telt ház volt.

Csak igen korlátozottan lehet belépőt venni a hungaroringi versenyhétvégére, és a mostani becslés szerint december közepére egyáltalán nem marad jegy. Gyulay Zsolt szerint ez is pontosan mutatja a sorozat növekvő népszerűségét és a szurkolói igényeket.

A 2023-as Forma–1-es versenynaptárban a szokottnál előbbre került a mogyoródi hétvége, ezúttal július utolsó előtti hétvégéjén érkezik Magyarországra a mezőny.

A futam július 23-án lesz,

a hagyományos nyári szünet előtt pedig még a Belga Nagydíjat is megrendezik.

Hiába nem a Magyar Nagydíj lesz jövőre a "Holiday Grand Prix", már a pótlelátók is beteltek, így ezúttal is kitehetik majd a szervezők a "megtelt" táblát.

A vasárnapi futamra az idei évben sem volt engedhettek be több nézőt az 1985-ben épült létesítménybe, a jegyek április elejére fogytak el, nagyjából 100 ezren láthatták a helyszínen a mezőny közepéről előretörő Max Verstappen (Red Bull) sikerét.

A Hungaroring hosszabb távú jövőjéről, tervezett felújításáról egyelőre nincsen új információ. Az állami sportlétesítményt eddig a hamarosan megszűnő Technológiai és Ipari Minisztérium felügyelte. Egyelőre 2027-ig biztosított a Magyar Nagydíj helye a Forma–1-es programban, a hosszabbításhoz szükség lenne a felújításról szóló kormánygaranciára.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×