eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Marco Rose, az RB Leipzig vezetőedzője csapatának a Borussia Dortmund ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2022. szeptember 10-i mérkőzése előtt Lipcsében.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Új kapus után nézhet Gulácsi sérülése után a Leipzig, már van egy név is

Marco Rose vezetőedző nyilatkozott az ügyben.

Mint arról az Infostart is beszámolt, vasárnap Innsbruckban operálják meg Gulácsi Pétert, aki szerdán az RB Leipzig-Celtic (3-1) labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg. Szombaton utazik el, és az operáció után néhány napig még Innsbruckban marad, mielőtt visszatér Lipcsébe. Gulácsi Péternek a jobb térdében szakadt el az elülső keresztszalag, hosszú, 8-10 hónapos kihagyás vár rá.

Marco Rose vezetőedző (képünkön) pénteken azt mondta: lehet, hogy új kapus után kell nézniük, mert Gulácsi hosszú időre dőlt ki.

"Nem fogjuk elsietni a dolgokat. Olyasvalakinek kell lennie, aki ide illik, aki itt akar lenni, aki ismeri és érti a szerepét" - tette hozzá Rose, aki megdicsérte a Gulácsi helyére a Celtic ellen beállt Janis Blaswichot.

"Janis bejött, és kiváló munkát végzett" - jegyezte meg. A tréner szerint a csapatnak valaki másra,

egy tapasztaltabb cserekapusra lenne szüksége, mint a sorban következő 18 éves Jonas Nickisch.

Sajtóinformációk szerint a lipcseiek egyik kiszemeltje a 32 esztendős norvég Örjan Nyland, aki nyáron távozott az angol Readingtől, és azóta szabadon igazolható. A 39-szeres válogatott hálóőr 2015 és 208 között már védett a Bundesliga első, illetve másodosztályában érdekelt Ingolstadtban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×