eur:
392.85
usd:
366.21
bux:
66895.9
2024. április 25. csütörtök Márk
Gulácsi Péter kapus a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a müncheni Allianz Arénában 2021. június 22-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Münchenben lép pályára Németország ellen június 23-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Nagyon súlyos Gulácsi Péter sérülése

Valószínűleg ki kell hagyja az idei szezont Gulácsi Péter. A Lipcse kapusa keresztszalag-szakadást szenvedett a szerda esti BL-mérkőzésen.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk Gulácsi Péter a Celtic elleni mérkőzés 13. percében egy passz után kapott a lábához. A magyar válogatott labdarúgó térde bicsaklott meg, le kellett cserélni, hordágyon vitték le a pályáról. (Csapata 3-1-re nyert a Celtic ellen.)

Mára kiderült, hogy a 31 éves kapus jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalagja - írja az nso.hu a az RB Leipzig Twitter csatornájára hivatkozva.

Az ilyen sérülnél a gyógyulás teljesen egyén függő. Általában bő fél év kell a visszatéréshez, de például az NBA kosárlabdázók a teljes szezont ki szokták hagyni, azaz egy év múlva válnak újra teljes értékűvé, ami a sportolást illeti.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×