eur:
395.63
usd:
372.14
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
A dán Jesper Graenge Lindstrom (b) és a francia Boubacar Kamara (j) a labdarúgó U21-es Európa-bajnokság első csoportkörében, a C csoportban játszott Franciaország-Dánia mérkőzésen a szombathelyi Haladás Sportkomplexumban 2021. március 25-én.  
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Kulcsembert veszített a francia válogatott

Sérülés miatt kihagyja a november 20-án rajtoló labdarúgó-világbajnokságot az Aston Villa francia középpályása, Boubacar Kamara.

A birminghami klub vezetőedzőjének, Steven Gerrardnak a szombati bejelentése szerint a 22 éves játékos térdszalagsérülése a katari tornáig nem jön rendbe.

Kamara eddig háromszor szerepelt a világbajnokságra címvédőként utazó francia válogatottban, meghívót kapott a csapat két szeptemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésére is, de éppen előtte, szeptember 16-án a Southampton ellen 1–0-ra megnyert angol bajnoki mérkőzésen sérült meg, így már akkor sem számíthatott rá Didier Deschamps szövetségi kapitány.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×