eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Fotó: Szöllősi György

Utolsó útjára kísérték a kispesti legenda testvérét

Kispesten eltemették Puskás Évát. A legendás labdarúgó, Puskás Ferenc testvére szeptember 5-én hunyt el. A gyászszertartásról a Puskás-nagykövet, Szöllősi György tett közzé fotókat.

Kispesten utolsó útjára kísérték Puskás Évát. A temetésről Szöllősi György, a Puskás-ügyek nagykövete írt megemlékezőt. A Nemzeti Sport főszerkesztője felidézte, hogy a világhírű focista testvére haláláig a kispesti kertvárosban élt, a Rákóczi utcában, ahol a lányát is felnevelte, ahol az unokája, dédunokái látogatták.

A sportújságíró arról is írt, hogy "Éva néni gondozta szüleik kispesti sírját, a férjét is itt temette el. Öcsi bácsit szeretett édesapja, idősebb Puskás Ferenc temetésére Sebes Gusztáv nem engedte haza Lengyelországból, ahol az olimpiára készült, felkészülési meccset játszott a válogatottal 1952-ben. És nem lehetett itt édesanyja, Bíró Margit halálakor sem, akkor már 20 éve tartott a száműzetése, éppen Szaúd-Arábia szövetségi kapitánya volt 1976-ban".

Puskás Éva hamvait szülei és testvére, a labdarúgó Puskás Ferenc mellé helyezték el a kispesti temetőben.

A temető és a Honvéd-pálya hivatalos címe már Puskás Ferenc utca. A világhírű névadó szeptember 5-én elhunyt húgának sírjára koszorút küldött a Budapest Honvéd és a Real Madrid is.

Puskás Ferenc legemlékezetesebb gólja

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×