eur:
389.82
usd:
362.84
bux:
68086.12
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Moszkva, 2018. június 14.Sztanyiszlav Csercseszov, az orosz labdarúgó-válogatott vezetőedzője (b) tiszteleg a harmadik gólt megszerző játékosa, Artyom Dzjuba előtt a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság Oroszország - Szaúd-Arábia nyitómérkőzésén a moszkvai Luzsnyiki stadionban 2018. június 14-én. Az orosz válogatott 5-0-ra győzött. (MTI/AP/Matthias Schrader)
Nyitókép: Matthias Schrader

Pályára lép az orosz futballválogatott

Előbb Kirgizisztánban a hazaiak csapata lesz az ellenfél, majd Iránnal játszanak.

Az ukrajnai háborúval összefüggő tilalmak nyomán, tíz hónapnyi kényszerszünetet követően e hónap utolsó szombatján lép ismét pályára hivatalos nemzetközi találkozón Oroszország labdarúgó-válogatottja.

A szbornaja szeptember 24-én vendégként játszik Biskekben, Kirgizisztán legjobbjai ellen - jelentette be az orosz sportági szövetség. A közlés szerint már lekötötték a következő barátságos meccset is: Valerij Karpin szövetségi kapitány alakulata

novemberben a világbajnoki résztvevő iráni válogatottal találkozik,

szintén idegenben.

Az orosz válogatott nemzetközi porondon legutóbb 2021 novemberében szerepelt, amikor is vendégként 1-0-ra kikapott a horvát válogatottól a 2022-es világbajnokságra selejtező sorozat csoportkörének zárómérkőzésén. Pótkvalifikációs lehetőségként márciusban, a rájátszásban még kiharcolhatta volna a kijutást az idei vb-re, de az ukrajnai invázió miatt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség február 28-án felfüggesztette az orosz részvételt az égisze alatt zajló tornákon. Hasonló tilalmat rendelt el az Európai Labdarúgó Szövetség is.

"Meg kell mutatnunk, hogy létezünk, élünk és van válogatottunk. A jelenlegi körülmények között a kirgiz válogatottal való játék siker" - mondta Karpin.

Nyitóképünkön Sztanyiszlav Csercseszov, az orosz labdarúgó-válogatott vezetőedzője – ma már a Ferencváros szakvezetője – (b) tiszteleg a harmadik gólt megszerző játékosa, Artyom Dzjuba előtt a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság Oroszország–Szaúd-Arábia nyitómérkőzésén a moszkvai Luzsnyiki stadionban 2018. június 14-én

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×