eur:
394.61
usd:
365.18
bux:
65477.72
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
MADRID, SPAIN - SEPTEMBER 03: Vinicius Junior of Real Madrid celebrates after scoring their teams opening goal during the LaLiga Santander match between Real Madrid CF and Real Betis at Estadio Santiago Bernabeu on September 03, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
Nyitókép: Denis Doyle/Getty Images

Továbbra is foghatatlan a Real Madrid, döntetlent játszott az Atlético

Minden eddigi tétmérkőzését megnyerte a Real Madrid a 2022–2023-as idényben. A sor a Betis elleni bajnoki győzelemmel folytatódott, egyedül Carlo Ancelotti csapata nem veszített még pontot a La Ligában.

Ez volt a Madrid negyedik bajnoki meccse a szezonban, három idegenbeli után egy hazai. Az olasz vezetőedző ezúttal a legjobbnak tartott tizenegyével kezdett, két változtatással, Toni Kroos helyén Édouard Camavinga, Fede Valverde helyén pedig Rodrygo kezdett.

A Betis nem ígérkezett könnyű ellenfélnek, miután az első három bajnokiját megnyerte, a Real Madrid ellen pedig, legutóbbi öt idegenbeli mérkőzésén, veretlen maradt.

Mindazonáltal Vinícius Júnior már a nyolcadik percben gólt szerzett David Alaba hosszú átadásából, de ezt még Sergio Canales kiegyenlítette nyolc perccel később, alig túl az első negyedórán. A mérkőzést végül Rodrygo gólja döntötte el, a brazil csatár a csereként beálló Fede Valverde labdáját lőtte a kapuba. A Betis portugál kapusa, Ruí Silva mindkét kapott gólnál hibázott.

A mérkőzés legjobbjának Aurélien Tchouaménit választották, aki a 19 párharcából tizenhatot megnyert. Az elmúlt másfél évtizedben a Real Madrid játékosai közül csak egyszer, még 2014-ben, a fénykorában lévő Sergio Ramos ért el jobb mutatót.

Az Atlético Madrid 1-1-es döntetlent játszott a Real Sociedad vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának szombati játéknapján.

La Liga, 4. forduló:
Real Madrid-Real Betis 2-1 (1-1)
Real Sociedad-Atlético Madrid 1-1 (0-1)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában és Amerikában is óvatos emelkedést láthatunk a tőzsdéken. A magyar piacon különösen jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Délután pedig az Alteo is bejelentette, hogy az egy részvényre jutó 200 forintos alap osztalék mellett 200 forintos rendkívüli osztalékot javasol részvényenként. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×