eur:
389.63
usd:
361.82
bux:
68511.54
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Water polo action in a swimming pool
Nyitókép: Grigorenko/Getty Images

Újabb fantasztikus sikereket értek el az utánpótláskorú magyar vízilabdázók

A fiú és a lány vízilabda-válogatott is világbajnoki címet nyert az U16-osok között.

Újabb fantasztikus sikereket értek el az utánpótláskorú magyar vízilabdázók, ugyanis az U16-os korosztályban a fiú és a lány válogatott is világbajnoki címet nyert.

A görögországi világversenyeken mindkét nemnél a házigazdákat győzték le a magyarok a végjátékban. A fiúknál a voloszi fináléban óriási csatában 11-10-re diadalmaskodott Dávid Zoltán alakulata - amelyben kilencen is gólt lőttek a döntőben. A torna legjobbjának Nagy Zalánt választották.

A lányoknál Sike József tanítványai a Larisszában rendezett döntőben rendkívül magabiztosan, 10-6-ra nyertek a görögök ellen.

A magyar utánpótlás számára így rendkívül sikeres a nyár, hiszen múlt pénteken az U18-es férfi válogatott nyert világbajnoki címet Szerbiában.

A magyar válogatott a döntőben az ősi rivális házigazdákat győzte le óriási csatában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Az év eddigi legdrágább irodaháza cserélt gazdát Bécsben

Az év eddigi legdrágább irodaháza cserélt gazdát Bécsben

Megvásárolta a Wilhelm von Finck csoport tagvállalataként működő Euro Real Estate az IMMOFINANZ-tól a City Tower Vienna-t - számolt be róla az eladó. A 87 méter magas irodaépület több mint 150 millió eurós (kb. 58 milliárd forint) vételára az idei év eddigi legmagasabb összegű tranzakciója az osztrák ingatlanpiac irodaszegmensében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×