eur:
395.14
usd:
370.78
bux:
65156.26
2024. április 19. péntek Emma
A fehérvár játékosok gólöröme, balról a gólszerző Kenan Kodro (b4) a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójában játszott MOL Fehérvár FC - Budapest Honvéd mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2022. augusztus 7-én.
Nyitókép: Krizsán Csaba

Szinte teljes fegyverzetben jön a Köln Fehérvárra

Hazai pályán kikapott a magyar csapattól a Konferencia-liga rájátszásában.

Az 1. FC Kölnnek csak egy hiányzója lesz csütörtökön a MOL Fehérvár FC otthonában a labdarúgó Konferencia-liga-selejtező negyedik fordulójának visszavágóján.

A klub kedden jelentette be, hogy Mark Uth még legalább három hétig nem játszhat, mert szeméremcsont-probléma miatt műtétre van szüksége. A 30 éves csatár a mostani idényben csak az első tétmérkőzésen léphetett pályára, amikor csapata tizenegyes-párbajban kiesett a másodosztályú SSV Jahn Regensburggal szemben a Német Kupa első fordulójában.

A Köln 2-1-re kikapott a Fehérvártól a harmadik számú európai kupasorozat selejtezőjében, a visszavágót csütörtökön 19 órától rendezik a MOL Aréna Sóstóban.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×