eur:
390.65
usd:
365
bux:
68327.2
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Budapest, Hungary - August 29, 2014: Groupama Arena the home of the FerencvĂĄrosi Torna Club, Budapest, Hungary. The second largest stadium in Hungary. The best-known part of the club is the mens football team.
Nyitókép: to_csa/Getty Images

Átalakítják a Groupama Arénát

Előbb az Iron Maiden, majd pedig az Irigy Hónaljmirigy ad koncertet a Ferencváros labdarúgócsapatának stadionjában.

Megkezdődtek az építések a jövő heti koncertekre a Groupama Arénában – hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán a BL Crew, amely Magyarország piacvezető színpadépítő cégeként hivatkozik magára, immár 1992 óta.

Az átépítés apropója az, hogy a jövő héten előbb kedden az Iron Maiden ad koncertet a stadionban, majd szombaton az Irigy Hónaljmirigy következik – írja a vg.hu.

A brit heavy metal együttes a világszerte több mint 100 millió eladott lemezével a műfaj egyik legsikeresebb képviselője, a zenei paródiáiról ismert hazai formáció pedig fennállásának 30. évfordulóját ünnepli – a koronavírus-járvány miatt némi csúszással.

A Groupama Arénát üzemeltető Sportfive Hungary Kft. a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásai ellenére is növelte nettó árbevételét, 3,71 százalékkal, 4,15 milliárd forintra nőtt az elmúlt évben a forgalom.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×