eur:
393.83
usd:
365.42
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Sebastian Vettel, az Aston Martin német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság austini futamának, az Egyesült Államok Nagydíjának helyszínén, a Circuit of The Americas pályán 2021. október 21-én. A futamot október 24-én rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Shawn Thew

Forma–1: Vettel e-rollerrel üldözte a táskáját ellopó tolvajokat

Csak részben járt sikerrel az Aston Martin pilótája a Forma–1-es Spanyol Nagydíj után Barcelonában.

Az Aston Martin F1-es istálló megerősítette, hogy pilótája, Sebastian Vettel utcai tolvajok áldozatává vált hétfőn Barcelonában. A négyszeres német világbajnok hátizsákját egy bérelt autóból emelték el Barcelona belvárosában, amely éppen a szálloda előtt parkolt, indulásra készen a repülőtérre – írja a hirado.hu.

Vettel egy e-rollerrel a tolvaj(ok) nyomába eredt, amelyet a Bild Zeitung szerint spontán bérelt ki egy közeli dokkolóból. A táska pontos helyét a benne lévő fejhallgató által kibocsátott, és a zsebében lévő AirPodson megjelenő GPS-koordináták segítségével tudta behatárolni.

Vettel végül csak a fejhallgatót találta meg, amelyet a tolvajok kiszedtek a táskából és eldobtak. A hátizsáknak – amelyben egyebek közt Vettel pénztárcája is benne volt – nyoma veszett.

Az ügyet a helyi hatóságok vizsgálják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×