eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Toni Kroos (b), a Real Madrid és Lionel Messi, a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott Real Madrid - Paris Saint-Germain mérkőzésen a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2022. március 9-én.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin

Addig élvezzék Messi játékát, amíg lehet - üzente Lionel Scaloni

Az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni azt kéri a futballszurkolóktól, ne aggódjanak a hétszeres aranylabdás Lionel Messi jövője miatt, hogy esetleg visszavonul a nemzeti csapattól a katari világbajnokság után, hanem inkább élvezzék a játékát, amíg lehet.

"Most kell gyönyörködnünk a játékában, és nem szabad arra gondolni, hogy mi lesz később" - mondta a szakember az Ecuador elleni világbajnoki selejtező előtt.

"Az élet normális menete, hogy mindenki megöregszik, de miért ne inkább a látványos jelennel foglalkozzunk? Miért ne élvezzük a játékát most? Semmi értelme azzal törődni, hogy mi fog történni a vb után" - tette hozzá.

Scaloni ezzel Messi szavaira reagált, aki a múlt heti, Venezuela elleni meccs után rejtélyes módon azt mondta: a katari tornát követően "sok dolgot átgondol".

A 34 éves világklasszis tiszteletkört futott társaival a Buenos Aires-i Bombonera Stadionban aratott 3-0-s siker után, amely akár az utolsó válogatottbeli fellépése is lehetett hazai földön.

Argentína magyar idő szerint szerdán játszik Ecuadorban, s mivel már mindkét csapat kiharcolta a vb-részvételt, nem biztos, hogy Messi ezúttal pályára lép. Scaloni azt ígéri, a kiegészítő játékosoknak is lehetőséget ad a mérkőzésen.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×