eur:
394.14
usd:
365.69
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros labdarúgócsapatának új vezetőedzője bemutatkozó sajtótájékoztatót tart a Groupama Arénában 2022. január 6-án.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Sztanyiszlav Csercseszov: két új labdarúgó érkezhet a Ferencvárosba

Az edző szerint nem ideális az FTC futballistáinak jelenlegi állapota, de bízik játékosaiban.

A bajnoki címvédő Ferencváros orosz vezetőedzője a moszkvai Szport Ekszpressznek beszélt az után, hogy irányításával a zöld-fehér együttes három NB I-es meccséből egyet megnyert, kettőt elveszített, s visszacsúszott a második helyre a tabellán.

Csercseszov, aki korábban az orosz válogatott szövetségi kapitánya volt, és december 20-án nevezték ki a Ferencváros élére, elárulta: új emberek is érkezhetnek az Üllői útra. Klubja jelenleg két játékossal tárgyal, de neveket nem említett.

"Az elvünk egyszerű: ha lehetőség nyílik a csapat megerősítésére, akkor nem utasítjuk el szerződtetésüket. De bízunk bennük, és együtt dolgozunk azokkal, akik rendelkezésünkre állnak" - mondta a sportlapnak.

"Természetesen egyik edző sem akar megválni legjobb játékosaitól - folytatta az interjút -, de az első ilyen már megvan: a támadó középpályás, Myrto Uzuni a spanyol bajnokságba, Granadába távozott. Egyrészt büszkék vagyunk rá, hogy ekkora a kereslet a ferencvárosi srácok iránt, másrészt azonban elvesztettünk egy kulcsfigurát, akit most pótolni kell."

Csercseszov hozzáfűzte, hogy nem ideális a csapat játékosainak jelenlegi állapota.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden rendben, eddig még nem fordult elő, hogy a teljes csapat összeállt volna. A lényeg, hogy senki ne legyen beteg. A srácok dolgoznak, s most az a feladat, hogy megtaláljunk bizonyos kombinációkat, és harcképes csapattá váljunk" - tette hozzá a szakember.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×