eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
BARCELONA, SPAIN - FEBRUARY 06: Dani Alves of FC Barcelona celebrates scoring his sides 4th goal during the LaLiga Santander match between FC Barcelona and Club Atletico de Madrid at Camp Nou on February 06, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Eric Alonso/Getty Images)
Nyitókép: Eric Alonso/Getty Images

Rangadót nyert a Barcelona, Dani Alves főszereplő volt

Megelőzte az Atleticót Xavi együttese.

Az FC Barcelona 4-2-re nyert otthon a címvédő Atlético Madrid ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A rangadó főszereplője Dani Alves, a Barcelona 38 éves védője volt, aki pályafutása 1000. tétmérkőzésén lépett pályára, ami ebben az évszázadban csak Cristiano Ronaldónak sikerült. A brazil futballista gólt és gólpasszt jegyzett, erre legutóbb 2019 októberében volt képes gránátvörös-kékben, majd a 69. percben egy ostoba szabálytalanság miatt a VAR segítségével kiállította a játékvezető.

Carrasco révén a madridiak szereztek vezetést a 8. percben, de gyorsan egyeníltett Jordi Alba, majd Gavi révén már a katalánok álltak jobban. A szünet előtt Araujo növelte az előnyt. Aztán Alves a 49. percben a negyedik barcelonai gólt szerezte, de erre még Suarez válaszolt volt csapata ellen.

Ezzel a sikerrel a katalánok a bajnok fővárosiakat megelőzve a negyedik helyre jöttek fel a tabellán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×