eur:
394.39
usd:
370.08
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Babos Tímea a belga Ysaline Bonaventure ellen játszik az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női egyesének első fordulójában Melbourne-ben 2021. február 8-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Jason O'Brien

Nehezen indul Babos Tímea új élete

A rangsor 342.-jétől kapott ki a Manacorban zajló, 25 ezer dollár összdíjazású kemény pályás tenisztorna első fordulójában.

A második helyen kiemelt Babos Tímea sima vereséget szenvedett a világranglista 342. helyezettjétől a Manacorban zajló, 25 ezer dollár (7,8 millió forint) összdíjazású kemény pályás tenisztorna első fordulójában.

A csípősérülése után novemberben visszatérő és az Australian Open selejtezőjét kihagyó magyar játékos – aki jelenleg 164. a WTA-rangsorban – 6:4, 6:1-re kikapott a hazai közönség előtt szereplő Yvonne Cavalle-Reimerstől.

A 28 éves Babost – aki párosban négyszeres Grand Slam- és háromszoros WTA-világbajnok – a nem hivatalos élő világranglistán már csak a 211. helyen jegyzik.

A soproni teniszező egy egy héttel ezelőtti sajtóbeszélgetésen úgy nyilatkozott, hogy egyesben az idén szeretne visszakerülni a top 100-ba, és ismerette a karrierjét érintő nagy változásokat, a részletekről itt írtunk.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×