eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
VALENCIENNES, FRANCE - DECEMBER 19: Kylian Mbappe of PSG during the French Cup match between Entente Feignies-Aulnoye and Paris Saint-Germain (PSG) at Stade du Hainaut on December 19, 2021 in Valenciennes, France. (Photo by John Berry/Getty Images )
Nyitókép: John Berry/Getty Images

Hármas sorozattal szerezte meg 200. gólját Kylian Mbappé – videó

Neki is köszönhetően ejtette ki a Francia-kupából a negyedosztályú Vannes csapatát a PSG.

Gyors egymásutánban lőtt góljaival mesterhármast hozott össze a Paris Saint-Germain csatára. Végül 0-4-re nyert csapata a Vannes ellen, ezzel magabiztosan jutott be a kupa legjobb 16 együttese közé.

Mbappé a második félidőben az 59, a 71., és a 76. percben szerzett gólt, tehát mintegy 17 perc alatt sorozta meg végzetesen a Vannes kapuját. (Az első gólt a 28. percben Presnel Kimpembe szerezte.)

A 23 éves világbajnok csatár minden sorozatot figyelembe véve - a futballstatisztikákkal foglalkozó Opta kimutatása szerint - másfélszáz gólnál tart a PSG színeiben, 27-et még előző klubcsapata, az AS Monaco játékosaként ért el, és eddig 24 alkalommal volt eredményes a francia nemzeti válogatott tagjaként.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×